Az Ősi Szimbólumok Tesztje – Hozzád Melyik Illik?

Az ősi szimbólumok, amiket ebben a tesztben megmutatunk, már több ezer éve velünk vannak, de még napjainkban is a legöntudatlanabb részünkhöz szólnak, a velünk született tulajdonságainkat és a személyiségünk alapjait képviselik… Ha mélyebben érdekelnek a spirituális szimbólumok, akkor itt összegyűjtöttünk róluk mindent amit tudni érdemes.

Engedd meg, hogy az ösztöneid vezessenek, és válasszad ki azt a szimbólumot, amelyik a leginkább vonz téged, ezután olvasd el a hozzád tartozó jelkép elemzését. Meg fogsz lepődni az ősi teszt pontosságán!

1- Hórusz szeme
Hórusz szeme az ókori egyiptomiak számára eredetileg Wadjet istennőhöz kapcsolódott, aki a jólétet és az egészséget képviselte. Később Hórusz mítosza nyomán, már a jónak a gonosz felett aratott győzelmét és az isteni védelmet jelképezte.
Ezért , ha vonzódsz ehhez a szimbólumhoz, akkor vissza kell hozni az életed a helyes egyensúlyba, megszakítva a negatív emberekkel való kapcsolatokat, és azok felé kell nyitnod, akik helyes és egészségesebb értékeket képviselnek számodra.

2- A labirintus
Mindannyian ismerjük Dédalosz és a labirintus mítoszát, amelybe Minósz bezárta a Minótauroszt. A labirintus tehát a társadalomba és a családi életbe való beilleszkedésért folytatott küzdelem szimbóluma. Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor hatalmas szükséged van arra, hogy valahol elfogadva érezd magad, ne ítéljenek el, és mindig kihívást érzel az egész világgal szemben, hogy bebizonyítsd, ki vagy. Próbáld meg megbocsátani magadnak a hibákat, dolgozz az önbecsüléseden és a függetlenségeden.

3- A háromágú szigony
A háromágú szigony egy fehér fegyver, az archetipikus szimbológia értelmében ezért a levegő elemhez és a mentális szférához kapcsolódik. A görög pszi betűt is jelképezi, amely a psziché utótagja. Ezért ha ezt a szimbólumot választottad, akkor kifejezetten logikus beállítottságú személyiség vagy, aki mindent elemez, és aki cselekvés előtt megtervezi a tetteit. Nagyszerű intuitív képességgel rendelkezel, de a legérzékenyebb és a fizikai részednek is teret kell hagynod, hogy egyensúlyba kerülhess.

4- A Triskell
A Triskell a kelta szimbólum, amely az emberi természet hármas részét és az élet ciklusait jelzi: születés-növekedés-halál, ifjúság-felnőtt élet-öregség.
Ha ezt választottad, akkor ezt a három aspektust kell egyensúlyba hoznod, felismerve életed minden szakaszának értékét, és megtanulva, hogy az élet eseményeinek kezeléséhez szükséges erő már bennünk van, és csak arra vár, hogy felszabaduljon.

5- Az Ouroborosz kígyó
Az Ouroborosz egy kígyó, amely lenyeli a saját farkát, hogy az idő és az események ciklikusságát jelképezze. Ha tehát ezt az ősi szimbólumot választottad, akkor őszintén ki kell értékelned a múltbeli tetteidet, hogy megértsd, hogyan hatnak a jelenedre és a jövődre. Óvakodj a karmától!

6- A Scarabeo
A szkarabeusz egy másik messze földön híres egyiptomi szimbólum, erőteljes szerencseamulettnek tartják.
Ez a szerencsét, a kudarc utáni regenerálódás képességét és az események ciklikusságát jelenti. Ha tehát ezt a jelképet választottad, akkor optimista ember vagy, de merészebbnek kell lenned és jobban kell hinned a jövőben. Meg kell tanulnod kihasználni az utadat keresztező váratlan dolgokat, és alkalmanként meg kell tanulnod kockáztatni.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn