Szerinted Melyik Család Nem Igazi a Kép Alapján? Válaszod Megmutatja a Családodhoz Való Viszonyod

Nézd meg a képet. Melyik nem tűnik igazi családnak az ábrázoltak közül? Ne gondolkozz rengeteget, hallgass a megérzésedre. Ha megvan a válaszod, olvass tovább, hogy megtudd, helyesen választottál-e, és megtudj néhány dolgot magadról.

Az 1. család
Ha ezt választottad, valószínűleg nem vagy különösebben családközpontú – legalábbis nem a hagyományos értelemben. Számodra az ismerőseid jelentik az valódi családot, és akkor vagy igazán boldog, ha segíthetsz nekik. Mindig arra törekszel, hogy valami jót hozz mások életébe. Lehet, hogy erős apakép nélkül nőttél fel, és ezért mindent megteszel, hogy támogasd azokat, akiknek szükségük van rád – ahogy édesanyád is tette.

Lehet, hogy a képen látott család nem a legboldogabb, de mégis igazi család. Az anya láthatóan törődik a gyerekkel, és megvédi őt a gondatlan apától. Nem akarod, hogy mások is úgy nőjenek fel, ahogy neked kellett, ezért gondolod úgy, hogy ez nem lehet valódi család.

A 2. család
Ha ezt választottad, akkor erősen családcentrikus vagy – semmi sem fontosabb a számodra a családodnál. Hiszel abban, hogy a bizalomra és az elkötelezettségre valóban tartós kapcsolatot lehet építeni. Számodra mindig a család az 1., még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy időnként le kell mondanod a saját igényeidről, hogy boldoggá tedd a szeretteidet.

Valószínleg észrevetted, hogy a képen látható emberek nem néznek ki úgy, mint egy igazi család. A felnőttek nem figyelnek a gyerekre, és a gyerek sem próbálja megfogni a kezüket – tulajdonképpen idegenek is lehetnének, akik véletlenül egymás mellett sétálnak. Mivel családcentrikus vagy, azonnal kiszúrtad, melyik kép a kakukktojás.

A 3. család
Ha ezt a képet választottad, vélhetően diszfunkcionális családban nőttél fel. Nehéz gyerekkorod miatt nem könnyű számodra megbízni az emberekben. Nyugtalan vagy, és a másokkal kialakított kapcsolatok sokszor kihívást jelentenek a számodra. Folyamatosan a jövő miatt aggódsz, és hajlamos vagy mindent túlgondolni.

A képen látható emberekről úgy tűnik, boldog, szerető családot alkotnak. Ez mindenképpen egy igazi család. A szülők nagyon közel állnak egymáshoz, és az apa kézen fogva vezeti a gyereket. Ha azonban diszfunkcionális családban nőttél fel, megtörténhet, hogy gyanakszol az egészséges kapcsolatokra. Nem hiszed, hogy ilyesmi valóban létezhet, ezért gondolod úgy, hogy ez lenne a hamis család.

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn