A telefonszámod hogyan befolyásolja az életed? A számmisztika megmutatja

A számmisztika a jóslás ősi művészete. Azon a meggyőződésen alapul, hogy ez a világ mintákra épül. A numerológia ereje abból a tényből ered, hogy minden – és amikor azt mondjuk, hogy minden, akkor ez alatt tényleg MINDENT értünk – egy számhoz kapcsolódik. Ezért, mivel minden szám bizonyos rezgéseknek és energiáknak felel meg, mindennek megvan a maga szám- és rezgésjelzése, ami lehet kedvező vagy kedvezőtlen. Tehát a “szerencsés-e a telefonszámod” kérdés azt jelenti, hogy “harmóniában van-e a telefonszámod numerikus rezgése veled?”.


Szerencsés a telefonszámod?

Tehát, ahogy már elmagyaráztuk, az, hogy a telefonszámod szerencsés-e vagy sem, az “egyetlen” számértékétől függ. Tehát először is ki kell számítanunk a telefonszámod “egyetlen” számértékét. Ez az egyes számjegyek egyenkénti összeadása után következik.

Például: ha a telefonszámod 5312516742, először össze kell adnunk az egyes számjegyeket. Tehát:
5+3+1+2+5+1+6+7+4+2 = 36
Még nem végeztünk. Először egy egyjegyű számra kell következtetnünk. Tehát a telefonszámod számértéke úgy jön ki, hogy először összeadjuk a számjegyeket 3+6 = 9. Ennélfogva 9 a telefonszám számértéke. Ez azt jelenti, hogy ez a szám úgy rezeg, mint a 9-es szám. Most pedig nézzük az elemzéseket…

Ha a telefonszám eredménye 1:
Kíváncsi vagy, hogy szerencsés vagy-e, ha az eredmény 1? Nos, a telefonszámod a Nap/Apolló, minden élet és fény forrásának spirituális rezgéseiben rezeg. Ez egy férfias szám, domináns, erőteljes és kreatív. Ebből következően ez azt jelenti, hogy nagyszerű szám az igazgatóknak, vezetőknek, főnököknek… vagy persze, ha szeretsz az egyes számú lenni. Sőt, kiváló érték, ha a munkád a show-bizniszhez, vagy a menedzsmenthez kapcsolódik. Az 1-es a hatalom, a dicsőség és a hírnév jele. Reményt, inspirációt és “fényt” hoz. Igen, fényt! Mindenesetre, ha szükséged van figyelemre, dicsőségre és társadalmi hatalomra, akkor az 1-es áll a legközelebb a rezgésedhez.

Ha a telefonszámod a eredménye 2:
Nos, a telefonszámod a Hold/Artemisz/Selene, az Éj Nagyasszonya spirituális rezgéseiben rezeg. A 2-es egy női szimbólum, befogadó, intuitív és mágikus. Kiváló, ha a munkád az ingatlanokkal, a főzéssel vagy a vendéglátással kapcsolatos. Viszont odafigyelést igényel, ha sokat kell kommunikálnod, mert néha rendkívül csábító lehetsz, vagy csodabogár módjára félreérthető is!


Ha a telefonszámod eredménye a 3:
A telefonszámod a Jupiter/Zeusz, az istenek királyának spirituális rezgéseiben rezeg. Ez egy férfias szám, kivetítő és erőteljes. Ezért fontos megjegyezni, hogy ez szerencsével, haladással és lehetőségekkel jár – társadalmi és szakmai téren egyaránt! Ezenkívül az optimizmus és a remény érzését hozza ki. Egy aranykulcs van a kezedben ha ezt a rezgést hordozod, bárhol is használod.

Ha az eredmény 4:
A telefonszámod a Mars/Ares és az Uránusz spirituális rezgéseiben rezeg. Ez egy férfias szám, kivetítő jellegű és kissé kiszámíthatatlan. Ezért ez egy olyan érték, amely hirtelen változásokat hozhat, jóban-rosszban. Rendszerint nem tekinthető kedvezőnek. Ugyanakkor nagyon erőteljes, ami segíthet megváltoztatni a szerencsédet és legyőzni az akadályokat. A Mars és az Uránusz megáld téged minden energiával, amire szükséged van a nagy áttöréshez. Nagy mértékű és kiszámíthatatlan erő társul ehhez.

Ha a telefonszámod eredménye az 5:
Ez a szám a Merkúr/Hermész, a kommunikáció és a gyorsaság istenének spirituális rezgéseiben rezeg. Ez egy sokoldalú szám, légies és népszerű. Ezért nagyon fontos szám mindenkinek, aki érdeklődik a kereskedelem és a szállítás iránt, bármilyen formában. Ezenkívül szerencsét és áldást hoz mindazoknak, akiknek több emberrel kell kommunikálniuk és hálózatot kell kiépíteniük. Ne feledd azonban, hogy a dolgok furcsán alakulhatnak, amikor a Merkúr retrográd!

Ha a telefonszámod végeredménye 6:
A telefonszámod a Vénusz/Aphrodité, a Szerelem, a Szépség és a Béke Istennőjének spirituális rezgéseiben rezeg! Ez egy nőies szimbólum, termékeny és érzéki. Ezért nagyon fontos mindenkinek, aki érdeklődik a kozmetika vagy bármi iránt, ami a szépséggel, gyógyítással vagy akár tanítással kapcsolatos. Ráadásul bájt és harmóniát sugároz, így kiválóan alkalmas a romantikára, mivel mágnesként hat. Ez a szám tökéletessé tesz minden olyan dolgot, ami a kapcsolatokhoz kötődik, a flörtöléstől a házasságig.

Ha az eredmény 7:
A telefonszámod a Hold/Artemisz/Selene és Neptunusz/Poseidon, minden tenger és rejtett kincsek istene spirituális rezgéseiben rezeg. Ezért ez az intenzív mágikus erő és bölcsesség száma. Azonban nem tekinthető annyira szerencsésnek mindenki számára, csak azoknak, akik gyógyítással, kémiával, akadémikusokkal kapcsolatos szakmákban dolgoznak, valamint misztikusok és kutatók számára. Kérjük, ne feledd, hogy kommunikációt a Hold fázisai befolyásolják (teliholdkor és újholdkor különösen óvatosnak kell lenned).

Ha a telefonszámod végeredménye a 8:
A Szaturnusz/Kronosz, az idő régi istene, Zeusz/Jupiter apja spirituális rezgéseiben rezeg a telefonszámod. Ez az intenzív erő, a türelem, a kitartás és a bölcsesség száma. Ezért nem tekinthető nyilvánvalóan kedvezőnek, mivel a felelősséggel, a magányossággal és a türelemmel kapcsolatos. Azonban ez egy olyan szám, amely segíthet az egyénnek MINDEN akadályt legyőzni, sok tudatosságot, önmegvalósítást és mágikus ébredést hozva. Ezért ez a szám azt nyújtja, amit az összes többi szám nem tud. Igazi erőt, amely idővel jön el, amikor az egyén készen áll rá.

Ha a telefonszámod a 9-es számot eredményezi:
Nos, a telefonszámod a Mars/Ares és Plútó/Hádész, az alvilág istene, Zeusz és Poszeidón hatalmas testvére, spirituális rezgéseiben rezeg. Ezért ez az ösztönös erő és az átalakulás száma. Ez pedig az egyén számára azt a képességet hozza, hogy minden lehetséges munkakörben kitartson, ugyanakkor megáldja őt a fejlődésre és a magasabb társadalmi és szakmai státusz elérésére is. Ezért úgy tűnik, hogy a szerencse a te oldaladon áll, de nem nyilvánvaló módon.

Szerencsés a telefonszámod?

Egy olyan telefonszám, amely történetesen ugyanazt az egyjegyű számot eredményezi, mint az egyik fontos számod, szerencsés lesz számodra. Ezek a számok a következők:

A születésnapod egyjegyű számértéke. Ahhoz, hogy megtaláld ezt a számot, csak össze kell adnod a születésnapod összes számjegyét, amíg végül egy egyjegyű számot kapsz, nagyjából ugyanúgy, ahogyan a telefonszámod számjegyeit is összeadtad.
– A teljes neved egyjegyű számértéke. Ez az a név, amely a hivatalos irataidban szerepel, beleértve minden keresztnevedet és a vezetéknevedet is. Értékének kiszámításához ugyanazt a módszert alkalmazd, mint az általad általában használt név esetében.
Ha a telefonszámod megegyezik a fentiek bármelyikével, akkor, még ha nehéz szám is, többnyire annak kedvező hatásait fogod megtapasztalni.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn